• BIST 100

    9521,04%1,08
  • DOLAR

    33,90% -0,24
  • EURO

    37,61% 0,45
  • GRAM ALTIN

    2784,70% 1,47
  • Ç. ALTIN

    4494,77% 0,65

Adnan KALKAN


Artık dünya antisemitist

Yahudiler tarih boyunca nankörlük ve zalimlerini hız kesmeden sergilemişlerdir. Üstelik en acımasız şekilde sergilemişlerdir. Tarih sahnesine baktığımız zaman, en fazla Peygamberin yahudilere geldiğini görürüz. Genelde azgın ve sapkın milletlere peygamber geldiği gerçeğini düşününce, yahudilerin de ne kadar azgın ve sapkın olduğu anlaşılacaktır. 


Yahudiler yediklere kaba en hafif tabirle tükürmeyi en profesyonel yapan millettir. Osmanlı kendilerini katliamdan kurtarmasına rağmen Osmanlı devleti'ni yıkan ve yıkan kadroyu programlayan yine yahudilerdir.
Tarih boyunca fitnecilikleri, azgınlıkları ve sapkınlıkları yüzünden sürekli ya sürgün edilmiş ya da katledilmişlerdir. En son 1. Dünya Savaşı döneminde -başta Hitler olmak üzere- yahudiler katledilmiştir. Aslında bana göre bu bir projedir. Büyük İsrail terör devletinin kurulması için yahudilerin arzı mevud olarak gördükleri topraklara göç etmeleri gerekiyordu. Yerleşmiş, mal mülk sahibi olmuş yahudilerin buraya gelmesi zor olacağından, bana göre profesyonel bir şekilde katledilerek de olsa yahudilerin İsrail topraklarına gönderilmesi planı yapılmıştır. Olmaz demeyin, bu gün de amaçları uğruna netanyahu kabinesi esir yahudileri öldürmüyor mu?

Yahudiler yıllardır mazlum olduklarını ve tarih boyunca zulüm gördüklerini anlatıyorlardı. Oysa zaman gösterdi ki dünyanın en katil en azgın en sapkın en zalim milleti yahudilerdir. 7 Ekim'den önce ara ara 7 Ekim'den sonra ise toplu olarak mazlum Filistin halkına yaptıkları zulümler, dünyada Hitler'in dahi kendilerine yapmadıkları şekilde bin kat daha zalimce zulümleri yapmaları, yahudilerin sadece Müslümanlara değil bütün insanlığa karşı büyük bir tehdit olduğu gerçeğini kanıtlamıştır. 

Gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır!
Başta İsrail terör devletinin başbakanı netanyahu olmak üzere Yahudiler, antisemitizmden şikayetçilerdi. Birçok devlet başkanı -başta Recep Tayyip Erdoğan- anti semintizme karşı çıkmışlardı. Oysa şimdi her ne kadar dünyanın birçok devlet başkanı yahudilerin mal varlığı ve kendilerini makama getirmelerinden dolayı desteklese de, dünyadaki halklar yani insanlar yahudilerin gerçek yüzlerini, zalim, katil yüzlerini gördükleri için artık bütün insanlık antisemistir. Başta Gazze'de ve Filistin'de katledilen çocukların ve şehit, gazilerin aileleri ve bir bütün olarak Filistin olmak üzere, bütün insanlık alemi antisemistir. Yahudiler artık her türlü zulme ve hatta yok edilmeye layık oldukları ve insanlığın kurtuluşunun Yahudilerin dünyadaki yokluğuna bağlı oluşunun anlaşıldığı bir dönemdeyiz. Birileri çıkıp da antisemitizm safsatasını konuşmasın. Böyle katil ve zalim insan görünümlü yaratıkları kimsenin müsaması olamaz. Dürüst olan, insan olan zaten bunlara karşı olur. Bu yüzden en büyük antisemitist benim ve zerre kadar vicdanı ve imanı olan herkes antisemitisttir ve olmalıdır.

Yazarın Diğer Yazıları


29° / 23.4°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.