AHMET MARANKİ

Tarih: 03.10.2024 23:35

Büyük Orta Doğu Projesi (BOP) -1

Facebook Twitter Linked-in

Biz burada bunun yazılmış bir senaryodaki perde arkasındaki senaristlerin güçlerini, İslami ve vicdani mesuliyetim gereği bir kere daha yazıya döküyorum ve uyarıyorum!

 Gözleri görmeyen, kulakları duymayan, haksızlık karşısında konuşmayan, şeytani planlara karşı devlet, kuruluş ve kişilere duyurmak istiyorum!

Büyük senaristlerin emrinde bu bölgeyle ilgili raporlar hazırlayan S.Huntington, G. Fuller tezlerinde bunları konu etmiş ve bu raporlar bırakın medya âleminde de yayınlanmıştır!

Orta Doğu’da oyun ve oyuncular kendilerine biçilen statü gereği her seviyede rollerini en iyi şekilde yapıyorlar!

Bölgedeki Türkler, Kürtler, Araplar dahil bütün bölgesel ülkeler, İran ve Balkanlar dahil tüm komşular ile AB gibi ülkelerle birlik yapmamız Batı›nın al onu ha dinle koy dinleyelim çıkarlarına aykırı olduğu için sürekli çatıştırıyorlar. 

 

Turgut Özal’ın bir ölüm sebebi Orta Doğu‘daki barıştır!

Avrupa’sı Amerika’sı, Rusya’sı... ve bunların kontrolündeki Kürtler, Türkiye Cumhuriyeti Devletiyle kavga ettikleri müddetçe Kürtleri desteklerler. Bugüne kadar bu hep böyle olmuştur!

Yarın Kürtlerle Türkler anlaşsın; Kürtleri bir kaşık suda boğmaya, buna tevessül edenleri de yok etmekten geri kalmamışlardır!

Nitekim Turgut Özal Dönemi’ndeki kesin çözüm önerileri içinde benim de görevde bulunduğum bu dönemde zaman zaman devletin ilgili birimleri ile bölgede yaptığımız çalışmalarla ikili ilişkileri arttırıp suni olarak tırmandırılan Kürt problemini çözme noktasındaki çalışmalarda bir jandarma generali uçağı düşürülmüş belki de Turgut Özal zehirlenerek öldürülmesindeki sebep de bu problemin çözümü yolundaki çalışmalarıdır.!

 

ORTA DOĞU VE ÇIKAR ÇATIŞMALARI!

Orta Doğu’daki amaç ile Anadolu’yu işgal etmek isteyen haçlı savaşlarından bugüne kadar tüm problemler bir çıkar dünyası, petroldür, gazdır, sudur hatta ekonominin yanında bu bir kültür savaşıdır, kendilerine bir köle toplum oluşturma hayalidir!

Bu hayal; senaristlerin senaryoyu yazdığı gün başlamıştır. Günümüzde de hedeflerine ulaşmak için bütün yolları mübah görerek hayal dünyalarındaki siyon İmparatorluğu’nu kurmak için dünyayı yakıp yıkarak, soykırım uygulayarak hedeflerine ulaşmak için bölgedeki devletleri ve kendi oluşturdukları suni güçleri kullanarak gayret etmektedirler!

Büyük İsrail Devleti’nin kurulması!

Yayılmacılıklarının kendi istedikleri doğrultuda başarılması neticesinde olacaktır. 

İsrail kontrol edilemezse; büyük İsrail devleti hayalini engelleyemezsiniz.

Ahmet Maranki | Şeyh Edebali'nin, Osman Gazi'ye verdiği şu nasihati sıkça duyarız: “Geçmişini bilmeyen, geleceğini de bilemez. Geçmişini iyi bil ki… | Instagram


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —