• BIST 100

    9758,14%1,89
  • DOLAR

    34,09% 0,23
  • EURO

    37,94% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2810,40% -0,51
  • Ç. ALTIN

    4578,81% 0,38

RAMAZAN BAYKARA/Gazeteci/Yazar


Çocuk Cinayetlerine Karşı Ses: Narinlerimiz Yaşasın!

Artan çocuk cinayetlerine karşı toplumun öfkesi büyüyor. Masum çocuklar için idam cezası gündemde. Narinlerimiz yaşasın, çocuklar ölmesin!


Narinlerimiz Ölmesin: Çocuk Cinayetlerine Karşı Bir Ses

Son dönemde artan çocuk cinayetleri toplumda derin bir yara açıyor. Narin gibi masum çocukların katledilmesi, vicdanlarımızı derinden sarsıyor. Bu tür cinayetlerin failleri cezalandırılmadıkça adalete olan güven her geçen gün azalıyor. Caydırıcı cezalar olmadan, toplum bu canilerden nasıl korunacak?

Narin’in Hikayesi

Küçük Narin, hunharca bir cinayete kurban gitti. Bu masum çocukların ne suçu var? Her geçen gün yeni bir Narin’in acısını yaşıyoruz. Bu vahşet nasıl durdurulacak?

Artan Cinayetler Karşısında Yetersiz Cezalar

Toplum olarak her olayın ardından öfkemiz büyüyor, ancak cezalar yetersiz kalıyor. İdam cezası geri getirilmeli mi? Bazı siyasiler bu konuyu gündeme taşırken, adaleti sağlamak adına caydırıcı önlemler alınmalı.

Çocuklarımızın Geleceği İçin Adım Atılmalı

Başta Aile Bakanlığı olmak üzere, tüm yetkili kurumlar harekete geçmeli. Çocukların ölmemesi, güvende olmaları için acil çözümler üretilmeli. Narinlerimiz gülsün, çocuklar hep yaşasın.

Yazarın Diğer Yazıları


25.1° / 19.2°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.