• BIST 100

    10726,59%0,43
  • DOLAR

    32,93% 0,31
  • EURO

    35,26% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2466,51% 0,37
  • Ç. ALTIN

    3971,22% 0,44

RAMAZAN BAYKARA/Gazeteci/Yazar


"Gazze çaresiz,dünya sessiz.

Türkiye güç kullanmalı"


Siyonist İsrail yahudilerini  hiç bir güç durduramıyor, Batı umursamaz ve İslam ülkeleri acizlik içerisindeler.Sadece zalimlere naralar var, ötesi yok.
İsrail laftan sözden anlamıyor.Basta Türkiye ve İslam ülkeleri harekete geçmeli,buna savaş kararı da  dahil...Eğer güç kullanılmadığı zaman bu ateş bölgeyi yakacak ve Türkiye'de büyük zararlar göreceğine eminim.
Derhal hiç beklemeden karar alınmalı ve siyonist İsrail' e hak ettiği ders verilmeli ve tamamen yok edilmelidir.
Türkiye ve bazı ülkeler İsrail zulmüne karşı çalışmalar yapması etkili, ama sonucu degistirmiyor.Tek çözüm " topyekûn savaş  kararı" almaktan başka çare kalmadı.
Allah'ın lanetine uğramış,zalimlikten sınır tanımayan,insanlıktan hiç bir nasibi olmayan bu habis güruh yok edilmeli ve dünya sahnesinden silinmelidir.
Ayrıca başta ABD olmak üzere tüm destek veren hatta sempati ile bakanlarla da mücadele edilmelidir. 
21.yuzyılın Dünyası böyle bir vahşete ve katliama şahit olmadı.
Rabbimiz Kuran'da bunların nasıl bir kavim olduğunu, insanlığa verdiği zararları ve vahşiliğini İslam Peygamberi Hz Muhammed ( sav ) hiç bir Yahudi'nin olmadığı Mekke döneminde ümmeti uyarmış ve müslümanları haberdar etmişti.
Medine döneminde peygamberimiz,bu kavmin İslam'a ve müslümanlara verdikleri zararları hepimiz okuyor ve biliyoruz.
Beni İsrail kavmine gönderilen başta Hz.Musa olmak üzere tüm peygamberlerin çekmiş olduğu eziyetleri Kur'an ve tarih bize anlatmaktadır.
İki bin yıl sürüngen gibi dünya genelinde yaşayan siyonist yahudiler maalesef başta İngilizler olmak üzere Batının büyük desteği ile kurulan İsrail devletini ilk tanıyanlar arasında üzülerek belirtmeliyim ki ilk İslam ülkesi Türkiye olmuştur.Dönemin karar vericilerini kınıyorum.
En çok sert tepki gösteren ülke Türkiye ve onun lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır.Bu tepki ve atılan adımlar tabi ki çok önemlidir ama işgali ve katliamı durdurmaya yetmiyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan aslında olayı çok güzel ozetlemisti.Gazze bizim için ileri bir cephe hattı ve gözü dönmüş zalim İsrail 'in asıl hedefi bölge ve Türkiye'dir.
Bu zalimleri durduracak tek güç Türkiye'dir.Unutmamak gerekir ki asıl hedef Türkiye.O zaman ülke olarak çok hızlı bir şekilde cevap verilmelidir.Atılacak Adimlar iyi hesap edilmeli ve güç kullanmalıdır.
İçimiz yanıyor, bugün ( cumartesi ) büyük bir katliam oldu,dört tane rehine için yapılan büyük bir katliam sonucu dört yüz kadar Gazze'li şehidimiz var,yüzlerce yaralı var. Katliam,kan, göz yaşı ve soykırım durmuyor.
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz,mesele batı ve İsrail olunca dünya sus pus.İslam alemi uykuda,rehavet içerisinde korkusunda ses bile çıkaramıyor.İslam ülkelerinin satılmış liderlerinde ise hiç bir tepki yok varsa da yok hükmünde. maalesef.Filistin'nin kukla yöneticisi Mahmut Abbas izlemekten öteye cılız sesten başka bir tepkisi yok.Zaten Filistin ve Gazze'yi asla temsil etmiyor. 
HAMAS ve Gazze'nin kahraman mücahitlerini  yürekten kutluyorum.Onlar İslam'ın gerçek yüzleri ve kahramanlarıdır.Zafer sizin olacak inş.Allah sizlerle beraberdir.Siz İslam'ın gerçek kahramanlarısınız.
Siz ey Gazze'nin mübarek anneleri size müjdeler olsun."Şehit anneliğiniz" mübarek olsun.Evlatlarınız sizleri cennetin kapısında karşılayacak ve Rabbimin huzuruna müjdelenmiş bir şekilde çıkmak nasip olsun.
Gazze'nin çocukları sizler hiç günah işlemeden şehitler sınıfında oldunuz. Ne mutlu sizlere...
Amma ya biz İslam alemi,bu zalimlerin karşısında neler yapıyoruz? Nasıl tepkiler koyabildik?Yada dertlene bildik mı? Hadi onlarla birlikte mücadele edemiyoruz,peki yok mu yapacağımız başka şeyler?
Bu kardeşlerimiz için hiç göz yaşı döktük mü?
Çeşit çeşit yemekler yerken, yediğimiz önümüzde yemedigimiz arkamızda kalırken bogazımızda hiç düğümlendi mı?
Çocuklarımız için her şeyimizi verirken,yedirirken,parklardan gezdirirken yada azıcık hastalandiklarında hastaneleri ve doktorları ayağa kaldırdığımızda Gazze'li çocukların yaşadıklarını ne kadar hissedebiliyoruz?
Kısaca bizler konfor hayatımızda azıcık mahrum kaldığımız da yaşadığımız stresi dert edindiğimiz kadar Gazze'lileri ne kadar dert ediyoruz?
Yada bazı münafıklar gibi " canım saldirmasalardı ya, Gazze'liler de bunları yaşamazlardı diyen ahmaklar var.Bre gafiller bu işgal yüz yıldırlı devam ediyor dediğimizde de burun büken ahmaklarla karşılaşıyoruz.
Sonuç olarak siyonistler laftan sözden anlamaz,verilecek en iyi cevap güçtür ve savaştır.Ben savaş çığırtkanlığı yapmıyorum ama öngörüler ve gelişmeler buna doğru evrilmektedir.
Güçlü Türkiye bunu yapacak iradeye ve imkana sahiptir.Eğer bu yapılmadığı takdirde Siyonistleri hiç bir güç durduramayacak ve durmayacaklardır.
Azdan az çoktan çok gider ama bu gözü dönmüş zalimler Türk'ün gücünü artık göstermenin  zamanı geldi.
Sağlıcakla kalın..

Yazarın Diğer Yazıları


27.8° / 21°

YAZARLAR