• BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79

RAMAZAN BAYKARA/Gazeteci/Yazar


Gazze'de kurbanlar verilirken neyin Kurban Bayramını yapacaksınız!!!

Gazze cayır cayır yanıyor, insanlar diri diri yakılıyor, çocuklar kurbanlar gibi katlediliyor,dünya hala anlaşalım, çözüm bulalım, ateşkes ve barıştan söz ediyor...


Beyler bırakın bu oyalama taktiklerinizi.
Adınız gibi biliyorsunuz ki siyonist İsrail barıştan,anlaşma ve ateşkesten anlamaz,dinlemez sadece oyalama taktikleri yapıyorlar.Siyonistlerin tek hedefi Filistin ve Gazze'yi işgal etmektir.
Bu vahşi zalimlerin yaptıklarını haklı gören siyonist seviciler bu ateş sizi yakacak...
Önceki yazımdan da belirtmiştim,bu vahşiler laftan,sözden anlamazlar ve dinlemezler.Tek çözüm güç kullanmaktır.Ayrıca her türlü ambargoyu uygulamaktır.
Türkiye Cumhuriyeti nasıl ki Karabağ zaferinde kardeş Azerbaycan'nın yanında durarak 44 gün içerisinde Ermenileri püskürtü ise bunu Filistin ve Gazze' dede yapma gücüne ve kudretine sahiptir.
Türkiye ve İslam ülkeleri harekete geçmeli ve asker çıkarmalıdır.Bunu yapmadığı taktirde asıl hedefin Türkiye ve İslam ülkeleri olacağından kimse şüphe duymamalıdır. Zaten ABD ile bölgeyi karıştırmaya başladılar bile.Behemahal harekete geçilmeli ve siyonist İsrail'e gerekli ders verilmelidir.Yine belirtmek istiyorum,ben asla savaştan yana değilim ama savaş olmadan da bunlar rahat durmayacaklardır.
Orada katledilen, soykırıma uğrayanlar bizim din kardeşlerimizdir.Kimse farklı boyutlara çekmesin."Filistin'den, Gazze' den bize ne " diyenler ya siyonist kafalıdır ya siyonist sevicilerdir.Bunlar Türk ve Müslüman düşmanı en hafifinden haindirler.


2018 yılında iki değerli dostumla Mescidi Aksa ve Kudüs ziyaretimiz olmuştu.Yafa limanı ve civarında Osmanlı'nın yapmış olduğu eserleri, Kudüs ve Mescidi Aksa'nın güvenliğine zarar gelmemesi için yapılanları görünce ve dinleyince başta cennet mekan Sultan Abdülhamit han'a rahmet okumamak elden değildi.
Ziyaret ettigimiz yerlerde bizlere olan ilgileri ziyadesiyle memnun etmişti.
Özellikle mescidi Aksa'nın girişinde bulunan müslüman carsisinda ki Filistin'li esnafların sevgi ve sıcaklığını ömür boyu unutmayacağım.Bizleri "kendi evinizdesin" diye misafir ederlerdi.
Filistin ve Gazze'de ki Müslümanların hali içler acısı, maalesef mescidi Aksa'da hala namaz kilamayanlar var, zulüm her yerde.Muthiş bir baskıyla karşı karşıyalar.
Bu zalimler bize de zorluklar çıkardılar ama dirayetli duruşumuzla hepsini aştık. 
Güvenlik koridorlarında geçerken İsrail polis ve askerlerinin korkaklığı gözlerinin içine yansımıştı.Türkün gücü ve etkisi karşında nasıl da korktuklarina bizzat şahit olmuştum.

Nasıl ki Çanakkale ve kurtuluş savaşında bu kardeşlerimiz canları ve malları ile bizimle beraberdiler, şimdide sıra bizde.Canımızla ve her şeyimizle şimdi sıra bizde. Korkunun ecele faydası yok,cesur adımlar atılmalı,azdan az,çoktan çok artık.Bicak kemiği kesti bile.
Gözü dönmüş bu caniler ve destekçileri ki başta ABD olmak üzere topyekûn mücadele edilmelidir. Yoksa Müslümanlara ve dünya ya rahat yok.
Bunlar başta müslüman, hıristiyan ve Musevi düşmanları.Hiristiyan toplumları da harekete geçmek zorundadır.
Tüm dinlere ait mabedleri yok ettiler. Din ayırımı yapmadan kendi dinine mensup olanları da katlediyorlar.Kendileri bunun bir din savaşı olduğunu ifade etmekten kacinmiyorlar.


Şimdi soruyorum biz Türkler savaşçı bir milletiz. Selçuklu, Osmanlı ve diğer Türk Devletleri tarihine baktığımızda savaşın önemini ve sonuçlarını çok iyi biliyoruz.
Buralar bizim dörtyüz yıl boyunca kendi idaremizde ve topragimizdı.Biz kimsenin yurdunda gözümüz yok ama hakkımız olanı almalıyız ve asırlarca huzur ve mutluluk bu şekilde sağlanmıştır.

Türkiye güçlü ve bunu başara bilecek her türlü imkana sahiptir. Aslında cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bu davayı ve meseleyi en iyi bilenlerdendir.Onunda canının ve  yüreğinin yandığını çok iyi biliyoruz.Bu sorunu Türkiye ve onun cesur lideri olan Recep Tayyip Erdoğan'ın ve devlet aklının çözeceğine inancım tamdır.Ayrıca cumhur ittifakı ortağı MHP'nin bilge lideri Devlet Bahçeli'nin duruşunu ve bakışını çok iyi biliyoruz.Bahceli'nin sözlerinin etkisinin nasıl çarpan etkisi oluşturacağını da biliyoruz. 
Ayrıca savunmamız ve güçlü ordumuzun da hassasiyetlerini ve gücünü biliyoruz.
Türkiye kıyamda, bu bir beka davası artık.
Sayın cumhurbaşkanımızın dediği gibi " kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz" düsturu ile hareket edeceğimiz günlerin çok yakın olduğuna inanıyorum.
Kalın sağlıcakla.
ANKARA

Yazarın Diğer Yazıları


29.1° / 21°

YAZARLAR