• BIST 100

    9419,66%-2,12
  • DOLAR

    33,97% -0,02
  • EURO

    37,52% 0,31
  • GRAM ALTIN

    2745,71% 0,05
  • Ç. ALTIN

    4465,60% 0,00

RAMAZAN BAYKARA/Gazeteci/Yazar


İsmailler bitmez...

"Seni dünyaya getiren anaya ne mutlu..."


İsmail Haniye

Evlatlarının ve torunlarının şehadetinde gösterdiğin sabır ve metanetle ümmete örnek oldun.Filistin ve Mescidi Aksa davasında göstermiş olduğun vakur duruşunla iman ehli  olarak hep hatirlanacaksın,müjdeler olsun şehadetine…

Ölü toprağı atılmış, ümmetin derdiyle dertlenmeyen, dünyevileşen, ahlaksızlaşan,makam,mevki ve şöhret hırsına bürünmüşlere imanını yitirenlere davanla, duruş ve imanınla mazlumların sesi,zalimlerin korkulu rüyası oldun.Ne mutlu sana ve senin gibi dava erlerine.Şehadetin mübarek olsun...

Tağutların, kuklaların, satılmışların, münafıkların ve köpeklik yapanların planlarını bozdun.Cektiğin acılar ve çileler imtihanın oldu.Ne mutlu senin gibi imtihanları kazananlara...

Yeniden dirilişin, kıyamın,azmin ve mücadelenin neferi oldun.Şehadetin mübarek olsun güzel insan...

Dünya'da İsmaillerden bir İsmail geçti.Hayatını kutlu davasına feda eden, Kudüs ve Mescidi Aksa'nın onurunu,şerefini,haysiyetini ve imanın sarsılmaz gücünü başta siyonist İsrail' e tüm İslam düşmanlarına karşı yaptığın büyük mücadelelerle,çilelerle dolu bir hayat geçiren Hanniye artık aramızda yok,ama onun davasını, inancını ve mücadelesini sürdürecek İsmailler kıyamete kadar devam edeceklerdir.
İnsanlar ölür ama İslam davası asla ölmez.Bayrak yerde kalmaz. Önemli olan Gök kubbe altında rahmetle anılmak.
İsmail Hanniye makamların en yücesi olan Şehitlik makamına ulaştı inşaallah.Böyle ulvi makamları Rabbim her isteyen müslümanlara hediye etsin.

Değerli okurlarım acımız büyük ama bu bizi asla yeise, yılgınlığa yada ümitsizliğe uğratmamalı.
Aliya Izzetbegoviç ne diyor " bizi toprağa gömdüler ama tohum olduğumuzu bilmiyorlardı."İnsanlar fani ama davalar ebedidir.Bu dava İman davasıdır.Bu davanın sahibi Allah'tır.Kafirler asla muvaffak olamayacaklardır.

Hanniye Siyonist İsrail tarafından korkunç bir suikastla Tahran'da gece yarısı şehit edildi.Zamanlama çok manidar.
İsrail başbakanı siyonist Netanyahu ABD ye gidiyor,kongre de konuşma yapıyor ve en büyük İslam düşmanları ve zalimler tarafından aralıksız alkışlanıyor ve destek görüyor.Asıl azılı  düşman ABD dir.
Daha sonra başkan Joe biden ve eski başkan turamp tarafından kabul ediliyor ve adeta zafer kazanmış (!) bir komutan edasıyla karşılanıyor.Siyonist Netanyahu dünyanın gözünün içine baka baka yalan söylüyor ve bu katile başta silah olmak üzere her türlü desteği ABD ve Batı vererek zalimliklerini gösteriyorlar.Aslinda asıl katil ABD dir. İsrail sadece tetikçidir. Ayrıca Netanyahu İran'ı hedef göstererek düşman ilan ediyor!!! Gerçi ben bunun tiyatro olduğundan şüphem kalmadı artık.ABD gezisinde silah tüccarları ve düşünce kuruluşlariyla da görüşen Netanyahu Lübnan ve İsmail Hanniye'nin şehit edilmesinin kararını da ABD de ki ortaklarıyla alıyor.
ABD tüm dünya ve İslam alemiyle alay ediyor.Tüm katliamların,akan göz yaşlarının ve darmadağın edilen ülke ve milletlerinin asıl sorumlusu ABD dir. Aynı zamanda Türk ve Türkiye'nin en büyük düşmanıdır.Asla müttefik olamaz,dost olamaz. ABD, İsrail ve batılı yandaşları ile ilişkilerimiz acilen gözden geçirilmelidir.Hiç bir alanda dost olmayacağı aşikardır.Buna Ticaret dahil ..

Önceki yazımda da belirtmiştim.Netanyahu'nun kongrede yapmış olduğu konuşmaya karşılık İsmail Hanniye'nin TBMM'de Filistin davasını dünya ya bir kez daha haykirmasiydı,ama maalesef bu nasip olmadı.
Türkiye'nin bu konuda derhal harekete geçmesini,bu azgın, gözü dönmüş Siyonistlerin durmayacağını, asıl hedeflerinin Anadolu toprakları olduğunu da yazmıştım ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bunu söylediğini yazmıştim.Yine bu Siyonistlerin laftan,sözden anlamayacaklarını yani geçmiş tarihlerinde başta peygamberleri katlettigini, sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed (sav) Medine döneminde bu siyonist yahudilerden neler çektiğini yazmıştım.Yazımın devamında Yüce Allah'ın bu siyonist yahudilere neden lanet ettiğini,onların yalancı, sözlerini tutmayan, alaycı ve din düşmanı olduğunu Rabbimiz Kuran'da bizlere misaller getirerek bahsetmektedir.
Hatta Peygamberimizin Mekke döneminde hiç bir Yahudi yok iken inen ayetlerden bu azılı düşmanları bize tanıtması,bildirmesinin hikmetini de Peygamberimizin Medine döneminde bunlarla yapacağı mücadelenin zor ve çetin geçeceğinin haberini vererek  ümmeti o dönemde uyarmıştı.
Bunlar dünyanın baş belası.Bu Siyonistler asla rahat durmayacaklardır.Sözde din adına! yaptıklarını söylüyorlar.Asla ve katha...
Hangi din insanı katletmeyi,işkenceyi,kadın, çocuk ve yaşlı demeden öldürmeye cevaz veriyor ey sapik Siyonistler...
Hangi din mabedlere,hayvanlara,bitkilere yada ağaçlara zarar vermeye cevaz veriyor!!!
Hatta kendi milletini ve mabedlerini dahi yok etmeye çalışiyorlar...
Burada üzerinde düşünülmesi gereken bir konu var.Siyonistleri ve Musevileri birbirinden ayırt etmek gerekiyor. Zaten kendi aralarinda da mezhep ve meşrep adına inanılmaz düşmanlıklar bulunmaktadır.İnancını yaşayan Musevilere bizim asla sözümüz olamaz. 
Herkes dinini yaşamaktan hür ve özgürdür.Ama bu Siyonistlerin asla dinleri olmadığı gibi tüm dinlerin de düşmanıdır.Bunu daha önceki yazılarımda da belirtmiştim.

Suikastın İran'da olması dehşet vericidir.Nasıl olurda İran güvenlik birimleri önlem almadılar yada almak istemediler...Bu İran için korkunç bir güvenlik zaafiyettir.Siyonistlerin hedefi olduğunu tüm dünya bildiği halde İran bunu nasıl göremedi yada görmemezlikten mi geldi!!! Sorular o kadar çok ki...
Benim kanaatim şu ki İran içerisinde Siyonistlerle iş birliği içinde olan güçlü odaklar var. Geçmişte de İran'lı komutanlarının,akademisyenler ve en önemlisi Cumhurbaşkanlarının helikopter kazası sonucunda şüpheli ölümleri bu tezimi desteklemektedir.İran'da güvenlik zaafiyeti aşikârdır ve bunu kullanan ABD, İsrail ve batılı istihbarat örgütleri dahil diğer unsurların güçlü olduğu görülmektedir.Bu ve buna benzer olaylar son derece ciddi ve önemlidir.

Önce ki yazılarımda da belirttiğim gibi laftan sözden anlamayan bir siyonist yapı ve destekçileri bulunmaktadır. Türkiye olarak Savaş dahil tüm seçenekleri değerlendirmesini yazmıştım.Sayin Cumhurbaşkanı Erdoğan'da bunun ilk sinyalini Rize'de açıklamıştı.Bence çok isabetli olmuştur.Bunu bir adım daha ötesine geçerek bu siyonistlere hak ettiği cezanın verilmesinin tam zamanı.Ateş bize doğru yaklaşıyor, tedbirler almak ülkemiz için kaçınılmazdır.Bu habis ruhlu Siyonistlerin dünyada kökü kazilmalıdır.Yani Türkiye olarak kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz ve yaklaşan bu ateşi söndürmek boynumuzun borcudur.

İslam alemi ne durumda peki? Cılız sesten ötesi yok.Arap dünyasının sözde abisi Suudi Arabistan başta olmak üzere maalesef hiç bir Arap ülkesinin liderlerinden tık yok.Zaten beklenemezdi de...
Ama ümmet kıyama kalkmalı ve direnişi başlatmalıdır.Korkunun ecele faydası yoktur ,bu yolda Şehitlik makamının olduğunu unutmamalıyız.Zalimlere ve zulme sessiz kalmak yapılan zulümlere ortak olmakla aynı eşdeğerdedir.
Gazze'nin kahraman mücahitlerinin zulmün karşısında göstermiş oldukları direniş ümmet için örnek olmalıdır.
Ölmekten ölümden, imansız gitmekten korkmaliyiz.
Bu işin sonunda şehitlik makamı var,tabi ki bu makamı özleyenlere sözüm...

Kalın sağlıcakla.

Yazarın Diğer Yazıları


26.9° / 21.8°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.