BÜLENT ERTEKIN

Tarih: 24.09.2024 20:33

KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ(!)

Facebook Twitter Linked-in

Son Gelişmeler

Bir SON DAKİKA haberleri:

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Engin Polat'ın tahliye edilmesinin ardından Dilan Polat,...

Ankara'da Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturmasını yürüten polislerin de dahil olduğu 6'sı emniyet mensubu 11 sanık hakkındaki 'gizli tanık' davasında, tutuklu 7 sanığın tahliyesine karar verildi. Dosyada tutuklu sanık kalmadı.

Şiddet ve Suç Oranı

İstanbul Üsküdar'da Nisan ayında motosikletiyle seyir halinde ilerleyen Serkan Armağan iddiaya göre iki araç sürücüsü tarafından darbedilerek 6 yerinden bıçaklandı. Armağan'ı bıçaklayan Yusuf Efe Şengün gözaltına alınarak tutuklandı. 2 ay tutuklu kalan Şengün geçen Perşembe günü görülen ilk duruşmada tahliye edildi.

Daha nice yapmış olduğu büyük suçtan dolayı tabiri caizse içeride çürümesi gerekenler ne hikmet ise ellerini kollarını sallaya sallaya gezmekte, bununla da kalmayarak kan kusturttukları şahıs veya ailelere de racon kesmekten utanmıyorlar.

Adaletin Yanlış Uygulamaları

Ne hakim...
Ne savcı...
Ne avukatım.
Lâkin bildiğim, bildiğimiz şartlı olarak tahliye edilen nice suç makinası yaptıklarından pişman olmayı bırakın âdeta rahmetli Süleyman Demirel gibi "Nede gamıştık" der gibiler.

Bir hafta önce "BU MANYAKLARI İNDİRİN AŞAĞI" başlığı altında makalemiz yayınlandığında kimi arkadaş güldü kimi arkadaşta "abartmıyor musun" dedi.
Dün 19 yaşındaki bir manyak gencecik fidan gibi bir polis kızımızı şehit etti.

Boyundan, yaşından büyük suç işleyen bu ve buna benzer manyaklar "nasıl olsa bırakırlar" düşüncesi ile ellerini kollarını sallaya sallaya ne zaman belli olmayan bir mayın gibi aramızda, omuz omuza dolaşmaktadırlar. Her ne saik ile sokaklara bırakılan bu suç makinalarına âdeta "KALDIĞINIZ YERDEN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ!!" denilmektedir.

Birde milletin, devletin, adaletini yerine getiren temsilcilerinin aklı ile âdeta dalga geçen "Altı Ay Sonra Gün Yüzüne Çıkan Gerçek: 'Hacca Gitti' Dediği Dayısını Öldürmüş!" diyen dallama, sallama tipler var.

Adalet dağıtan tüm yetkili ve etkili kurumlardan vatandaş olarak istediğimiz, kim suç işliyorsa lütfen gereken ceza ne ise verin. Verin ki bu cani ruhlu psikopat manyaklar bir kez daha suç işleyecekleri zaman, bir değil binlerce kez akibetlerini düşünerek el frenlerini çeksinler. Yoksa yakın bir zamanda yollar, caddeler, sokaklar, mahalleler, apartman girişleri mezbahaneye dönecek. Demedi demeyin.

Selâm ve dua ile


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —