RAMAZAN BAYKARA/Gazeteci/Yazar

Tarih: 25.07.2024 13:15

KATİL SÜRÜLERİ SİYONİSTLER...

Facebook Twitter Linked-in

"İsrail başbakanı katil  Netanyahu ABD kongresinde ki yaptığı konuşmada tüm dünyanın gözü önünde akla gelebilecek her türlü yalan,dolan ve sahtekarlığın her türlüsünü sergiledi.Sozde demokrasi havarisi,medeni (!) ABD her zaman ki gibi iki yüzlülüğünü ortaya koyarak katilden daha çok katil olduğunu ortaya koydu.

Netanyahu başta ABD olmak üzere adeta tüm dünyayı tehdit etti.Masumiyet bir eda ile yaptığı katliamı ve işgali örtbas etmeye çalıştı.Onun gözünde İsrail halkı suçsuz ve günahsız,tüm suçlu HAMAS...
Bu yalancı ve sahtekar Netanyahu bunları söylüyor.Peki ABD senato ve milletvekillerinin ortaya koyduğu görüntü... dehşet verici,adeta zalimden daha büyük zalimliklerini,işlenen vahşet ve katliamı elleri kırılana kadar alkış tuttular.Elleriniz kurusun,Ebu Leheb gibi elleriniz kurusun!!!

Korku imparatorluğu oluşturan,katliamlar, işgaller,kan ve göz yaşı akıtan Amerikan'nın geçmiş tarihini çok iyi bilmeliyiz. Bunlar zalimlikten sınır tanımayan bu katil devlet başta Kizildereliler olmak üzere Vietnam'da, Afganistan'da, Irak' ta, Filistin ve Gazze' de yaptıklarını biliyoruz.

Peki İslam ülkeleri bu katliam ve vahşet karşısında neler yapıyor?
Türkiye'nin haricinde maalesef sesini çıkaran yok.Neden mi hepsi ABD ye göbekten bağlı, yöneticileri Amerikan sevicileri!!!
Ümmet harekatının başlaması,halkların bu zulmün karşısında ayağa kalkması, kıyama geçmesi şart.Kendi ülkelerinde bunları başlatmalıdırlar.yoksa bu siyonist katilleri durdurmak çok zor.

Türkiye'nin de acilen HAMAS' ın siyasi kadrosu ve İslam ülkelerinin temsilcilerini ve milletvekillerini davet ederek TBMM'yi olağanüstü toplantıya çağırarak İsmail Hanniye'nin konuşma yapmasını sağlamalıdır.Zalimlerin zulmünü tüm dünyaya anlatmalıdır.Bu elzem ve önemli ayrıca beka meselemizdir.
Diğer İslam ülkeleri de bunu yaparak siyonist zalimlere karşı tepkilerini gostermelilerdir.

Türkiye Cumhuriyeti savaş dahil tüm seçenekleri ortaya koyarak zalimlere karşı büyük korku vermelidirler. Unutmamak gerekir ki asıl hedef Türkiye'dir. Onun için beka meselemizdir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan' da bunu açıklamıştı.Gazze düşerse, Filistin, Lübnan, Suriye, Irak ve Türkiye Büyük bedeller ödeyecektir."Yilanın başı küçükken ezilmelidir." der atalarımız.Bu ateş mutlaka bize de sıçrayacaktır eğer önlemler alınmazsa.

Türk ve İslam ümmeti bu konuda bilinçlendirilmeli, düşmanımızı iyi tanimalı ve " Allah korusun" en küçük bir zaafiyete ve rehavete kapılmadan bunun hazırlıklarını  başlatmalıdırlar.Bulunduğumuz stratejik konum ve coğrafyamızın ne kadar önemli ve düşmanlarımızın iştahını nasıl kabarttığını anlatmaya hacet yok. Maalesef içten ve dıştan düşmanlarımızın sayıları sürekli artmaktadır.
Devlet ve millet olarak tedbirlerimizi alıp takdirini bizi yoktan var eden,bizi bizden daha çok seven Rabbimize bırakmalı ve ona şeksiz şüphesiz teslim olmak zorundayız.
Rabbimiz Kuran'da da bu zalim siyonistleri bize yüzlerce ayetlerde anlatıyor,bize tanıtıyor ve uyanık olmamızı söylüyor.Bize düşen kamil bir iman ruhu ile inanmaktır.

Kalın sağlıcakla..
 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —