• BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

ZÜLEYHA ÇAĞLAYAN


LA GALİBE İLLALLAH !

Dün bir önceki dönem İç işleri Bakanımız Sn. Süleyman SOYLU’nun sosyal medyada Gazze ile ilgili paylaşımı sonrası hem kiralık kalemler hem de Türkiye siyasetini dizayn etme gayretinde olan küresel çetenin bu ülkedeki sosyal medya sorumlularınca beslenen trol ordusu yine yeniden bir itibar suikastine girişti.


Bu paylaşım anlaşılmayacak bir paylaşım değilse de demogoji yaparak , kavram kargaşasına sebep olarak söylenmeye çalışılan sulandırılmaya, çarpıtılmaya , değersizleştirilmeye çalışılmıştır. Onlarca hatta yüzlerce klavye tarafından  aynı anda harekete geçilip, mesajı mecraından koparıp, anlaşılmaz kılmaya, sayın bakan için de yetersizlik vurgusu yapılmaya çalışıldığına bir kez daha tanık olduk.

Buradan şunu anlamalıyız diye düşünüyorum. Sn. Soylu’nun halkta nasıl büyük bir sempatizan kitlesi var ise dışarıda da bir o kadar korkuttuğu bir kitle var. O kitlenin de içeride Sn. Soylu’ya sıkça itibar suikasti  yapan fonlanmış uzantıları… Bu insanlar Sn. Bakanın  Gazze ile ilgili verdiği dünya milletlerinin hükümetlerine rağmen ve hükümetleri hilafına Gazze’nin yanında olduğu , Allah ile olanlar için dünyada bir uyanışın başladığı yönündeki mesajnı analiz etmekten aciz olduklarını pek sanmıyorum. Onların derdi daha çok bakanın verdiği mesajın içeriğini ve bakanın duruşunu sulandırmak. Bunu yaparken kirası ödenmiş klavyelerini, kameralarını, kalemlerini kullanmak! Yoksa onlar da biliyor ve kör olsalar bile görüyor dünyada hükümet/ devlet bazında gösterilemeyen  Filistin hassasiyetinin milletler bazında bir uyanışla sonuçlandığını. Kimlerin katil olduğunun kimlerin mazlum ve günahsız olduğunun ortaya çıktığını. Bir taşla iki kuş; hem klavyelerinin kalemlerinin sahibi katilllere güzelleme yapıyorlar , hem verilen süreğen saldırı görevlerini ifa ediyorlar. Mesele bundan ibaret.

Hal böyleyken bize doğruları konuşanın yanında durmak düşer. Doğru fısıltı ile de söylense doğru, yalan haykırarak da söylense yalandır. Satın alınmış yalancıların kalabalıklığı onları haklı kılmayacak.

 Kazanan gönlüne Allah’ı yoldaş eden olacak.

 

Yazarın Diğer Yazıları


27.1° / 19.7°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.