• BIST 100

    9820,8%-0,01
  • DOLAR

    33,72% 0,13
  • EURO

    37,27% 0,39
  • GRAM ALTIN

    2714,13% -0,08
  • Ç. ALTIN

    4388,92% 0,00

Adnan KALKAN


Siyonist Askerler Vatandaşlığımıza Lekedir

Son zamanlarda medyaya düşen ve meclis gündemine de gelen, “Türkiye'de vatandaş olup İsrail ordusuna katılan 4.000 civarı katilin vatandaşlıktan çıkarılması” konusunu ciddi anlamda önemsemek lazım.


 Çifte vatandaşlık elbette belli şartlarda belli kişilere verilebilmekle beraber, bizim vatandaşımız olup, bizim din kardeşlerimizi en vahşi şekilde öldüren canilere bu hak asla tanınmamalı ve vatandaşlıktan çıkarılmakla yetinmeyip en üst düzeyde cezalar verilmelidir.

Malumdur ki 1948'den beri İsrail terör örgütü Arzı Mevud ideali ile Filistinli kardeşlerimizin topraklarını vahşice elinden alıp ne mal ne namuslarını bırakmışlardır. Her fırsatta vahşice saldırarak evlerinden edip kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden kardeşlerimizi katletmişlerdir. O dönemde İngilizlerin yerleştirmiş olduğu bir avuç toprak iken, işgal ede ede Filistinlilerin elinde bir avuç toprak bırakmış ve onu da elinden almak için sürekli katliama devam etmişlerdir. Gelinen noktada Filistinli mücahitler bu zulme “dur” demek için topraklarını ve insanını korumak için Aksa tufanı operasyonunu başlatmışlardır. Operasyon durup dururken değil yıllardır yapılan zulme karşı başlatılan bir operasyondur.

Kendi topraklarını, kendini namusunu, kendi halkını korumaya çalışan Filistinli kardeşlerimize karşı savaşmaya giden ve dünyanın en ahlaksız ordusu olan İsrail terör ordusunun içerisinde bulunarak Müslüman kardeşlerimize akla hayale gelmeyen yöntemlerle işkence yapan bu katil sürüleri, bizim vatandaşımız olamaz. Tarihte ilk defa köpek eğitip köpekle insana tecavüz eden soysuz, ahlaksız İsrail terör ordusunda yer alıp bizim vatandaşlığımızı devam ettirecek kadar biz onursuz değiliz. Müslüman Türkiye milleti bu kadar onursuz değildir. Müslüman Türkiye ordusunun ve halkının onurunu korumak için bu soysuz ahlaksızların bir an önce vatandaşlıktan çıkarılıp, mal varlıklarına el konulmalıdır. Maden ki belli bir süre bizim vatandaşımız idiler, devlet olarak onlara en üst düzeyden ceza vermemiz gerekiyor. Nitekim böyle ahlaksız ve katil bir orduya katılmakla bu soykırımcılar ülkemizin de onuruna leke sürmüşlerdir.

Ey siyasiler! Bizim ülkemizin onurunu korumak sizin elinizde. Kimin getirdiğine bakmadan, meclise gelen kanun teklifini kabul ediniz. Bu soysuzlara gereken cezanın verilmesi ve bizim ülkemizin şeref ve haysiyetinin kurtarılması için bu kanunu kabul edin.

Ey vatansever siyasiler! Bu ahlaksız soykırımcı orduya katılanların sosyal medya hesaplarında nasıl bize düşman olduklarını görebilirsiniz. “Gazze’den sonra sıra Anadolu'da” diyecek kadar açıkça amaç ve düşmanlıklarını belli eden bu soysuzlara karşı daha ne bekliyorsunuz? Vatanımıza bu kadar düşmanla ihanet eden bu terör destekçilerine karşı daha neyi bekliyorsunuz? Korkmadan, çekinmeden, utanmadan vatandaşlık aldıkları Türkiye Cumhuriyeti’ne düşmanlık taslayan devlet düşmanlarına karşı hareket etmek için daha neyi bekliyorsunuz? Bu millet mazlumların yanında yer alanı da zalimleri destekleyenleri de görüyor. Dünya ayağa kalkmışken, Ey Türkiye Cumhuriyeti devletimizin siyasileri, siz de ayağa kalkın ve gereken cevabı verin. Nasıl ki HÜDAPAR böyle bir adım attıysa bütün siyasilerden aynı hassasiyeti bekliyoruz. 

İsrail terör örgütünün ve ahlaksız ordusunun nihai hedefi Arzı Mevud'tur. Anadolu toprakları da aynı şekilde orada yer almaktadır. Gazze’den sonra sıra Anadolu'ya geleceğinden dolayı bugün İsrail'e karşı durmak aynı zamanda Anadolu topraklarını savunmak anlamı taşır. Bu sebeple İsrail ordusunda yer alan ve aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan her kim varsa vatandaşlıktan çıkarılarak aynı zamanda en üst düzeyde hapis cezası ile cezalandırılmalıdır ve mal varlıklarına el konulmalıdır. Vatansever her siyasinin görevi olarak meclis bir an önce bu kanunu çıkartmalıdır.

Adnan Kalkan
adnankalkan01@gmail.com
Twitter: @adnankalkan01
YouTube: Adnan Kalkan
instagram: adnankalkan01
Facebook: adnankalkan01

Yazarın Diğer Yazıları


31° / 22.9°

YAZARLAR