AHMET MARANKİ

Tarih: 25.10.2024 21:57

Yenidoğan ölümlerinin ipliğini pazara çıkarmak..!

Facebook Twitter Linked-in

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİ VE 

ÇETELER ÜLKESİ TÜRKİYE!

Yenidoğan çetesini çökerten savcı Yavuz Engin!

Kendisine destek ve teşekkürlerini sunanlara karşı yaptığı açıklamada “Devletin bize verdiği vazifemizi yaptık! Yapmaya da devam edeceğiz!” dedi!

Sayın savcıya biz de bu devletin okullarında okuyup borcunu vatandaşlık vazifesini yaparak ödeyen anlayışını alkışlıyoruz!!!

 

Aslında Türkiye’de yaşayan ve devletin okullarında okuyup hizmet alan her TC vatandaşının aynı şuurda hareket etmesi lazım!

SAVCIDAN İBRET ALINACAK SÖZLER!

Sayın savcı bu sözleri söylerken; aynı zamanda devletin kendisine vazife verdiği fakat vazifesini yapmadığı kamu görevlilerine de birtakım dünyevi menfaatler karşılığı siyasi baskılara boyun eğip Hakk’ın hatırına dünyayı hatırlara tercih edenlere ve “üç kuruşluk dünya için fırıldak olmayın”. Yarın çocuklarınız sizler için utanç duymasın der gibi “siz de görevinizi yapın artık..!” mı diyor?

Doktora hocalarım derdi ki!

 

İlmi siyasette bir kural vardır! Her meseleye bir de mevhuma muhalifinden bakmak lazım gerçeğini ortaya koymak istedim!!!

Kısaca:

Bir savcı vazifesini yapıyor diye teşekkür ediyorsak; diğer adalet dağıtıcılar vazifesini yapmıyor mu veya yapamıyor mu?

ORGANİZE ÇETELERİ 

BİRER BİRER ÇÖKERTİLİYOR!

Son olarak Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ve yeni HSYK kadrosu Türkiye’de adalet bekleyenler için son yaptığı başarılı operasyonları ile bir umut ışığı olmuştur!

 

Türkiye’de planlı bir organizasyon ve bunların oyuncuları, bu devletin okullarında okumuş doktorlar, hemşireler, avukatlar yine bu işin arkasındaki güç ocakları içinde ülkede sağlık bakanlığı yapmış, milletvekilliği yapmış, adalet dağıtıcılığı yapmış hakimler, savcılar, emniyet güçleri olduğunu meslek ayırımı yapmadan da son yıllarda yaşanan pek çok hadisede bu organize suç çetelerini yaşadık! Zaman zaman mağduru olduk ve gördük!

TEMİZ ELLER OPERASYONUNDA 

MİLLETİN DEVLETE İNANCINI 

YOK ETMEMEK LAZIM!

Bize bu bilgileri öğreten hocamıza hep sorardım?

Hocam bu kadar arsızlık, hırsızlık, yolsuzluk. Namussuzluk. Şerefsizlik. vatana ihanet.. Vesaire nasıl çözülecek?

İPİN UCU BULUNUR! KRALIN 

ÇIPLAKLIĞI ORTAYA ÇIKAR!

Ben artık çözüleceğine inanmıyorum dediğimde; evladım derdi:

Hani bir elbise dikilirken iplik kullanılır, örme işi başlar. Ceket, pantolon, fanila, gömlek her neyse ip örülür! Sonundaki kalan ipin ucu gizliden görünmeyecek bir yere tutturulur!

Ve o elbiseyi giyenlerin içindeki hiçbir şey görünmez..!

Bütün bu kâinatı idare eden, “Ol” deyince olduran! Gücü her şeye yeten Kadir-i Mutlak olan Allah (c.c.) bir gün; o isterse ve murat ederse ve vakti geldiyse veya bir takım mazlumların, mağdurların, günahsız sabiler, belki de dilsiz yaratıklar olan hayvanatın, toprağın, havanın, suyun içindeki Allah’ın vazifeli yaratıklarının sessiz çığlıkları Rabbül Alemine ulaşıp onun da yeter artık Arş-ı Âla ihtizaza gelip titrediği an “ol” emri vukua gelir ve o insanların üstünü örttüğü bütün pisliklerin üstünü örten o son ipi bir gün bir savcı görür!

Başlar o ipi çekmeye..!

Çeke, çeke, çeke… Bir de bakar ki içeride dışarıdan görünmeyen bütün pislikler, ahlaksızlıklar, hırsızlıklar, yolsuzluklar ve yapılan bütün cinayetler ve bugüne kadar niçin yapılamadıkları, arkasındaki kirli eller ve bu planın arkasındakiler herkes tarafından görülmeye başlar..!

İşte dostlar “İpsiz, iplik pazara çıkmak, ipin ucu.. Elinde, ipe un sermek vs.” Halk tabirlerini hocam böyle anlatırdı!

Tabi bu işlerin sonucu önemli!

İpin ucu kime kadar gidecek ve dokunacak!

Türkiye’yi idare eden Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: “İşin ucu nereye kadar giderse gitsin arkanızdayım” dedi! 

Dedi de, bu dosya 2023’te açılmış! Daha önce de onlarca kumpas ve şüpheli ölümlerle ilgili şikâyet var!

Hiçbiriyle ilgili bir işlem yapılmamış!

Ve bu şikayetlerin gündeminde İstanbul’da olan bu hadiselerde o zamanın İstanbul İl Sağlık Müdürü tek yetkili merci!..

Maalesef bu hastane sahipleri milletvekili, Sağlık Bakanı ve aynı kişi şu an Sağlık Bakanı!..

İLAHİ YARDIM GELDI VE UYARDI!

Savcıyı ve onu tehdit edenleri vs. yani ipin ucunu ortaya çıkardı!

TÜRK ÇOCUKLARININ KANI, ORGANLARI 

VS. KİME VE NE İÇİN LAZIM..!

Şimdilik Yeni bir başlık atıyorum unutmayın bu başlığı..!

İpin ucu gittiği yer durdurulursa..!

Bunları da açıklayacağız!

Çocuklarımızın yıllardır bu şüpheli ölümleri, Türk kanının yerde kalmaması ve kimlere, ne için lazım olduğu, kan ve organ nakli mafyası da, organize suç çeteleri çocuklarımızı yok etmeye, devleti soymaya devam mı edecekler?!!! Diye soran milletimize de birilerinin bir cevap vermesi lazım!!

Yıllarca bu tip soruşturmaları yapmış birisi gibi; ben de milletimiz gibi umutla Sayın Cumhurbaşkanımızın “sonuna kadar arkanızdayız..” desteği yanında, Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ve yeni HSYK kadrosundan ve yeni atanan adalet dağıtıcılardan cesaretle bu kirli ellerin ve işlerin üzerine gideceklerine inanıyor ve bu sefer umutlu sonuçlar bekliyorum!


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —