Abdullahoğlu; Esenyurt'taki STK'la Eşit Mesafede Olacağız

Abdullahoğlu; Esenyurt

Esenyurt Kent Konseyi, İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği 'Göle'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı' kutlama programına geniş katılım sağladı

Abdullahoğlu; Esenyurt'taki STK'la Eşit Mesafede Olacağız

Esenyurt Kent Konseyi, İstanbul Göle Dernekler Federasyonu’nun düzenlediği 'Göle'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı' kutlama programına geniş katılım sağladı. Programa, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ başta olmak üzere konseyin birçok üyesi ve Esenyurt Belediyesi yetkilileri katıldı. Etkinlik, Esenyurt Kent Konseyi’nin STK’larla kurduğu yakın ilişkileri ve bölgeye olan katkılarını bir kez daha gözler önüne serdi.

AMAÇ: TÜM STK'LARA EŞİT MESAFEDE OLMAK

Esenyurt Kent Konseyi Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Abdullahoğlu, yaptığı konuşmada Esenyurt Kent Konseyi’nin tüm sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olduğunu vurguladı. Abdullahoğlu, "Amacımız Esenyurt’ta bulunan tüm STK’lara eşit mesafede durarak, Esenyurt’un gelişimine katkı sağlamaktır" dedi. Konseyin STK’larla olan iş birliğine verdiği önemle, yerel yönetimin daha etkili ve katılımcı olmasını hedeflediklerini belirtti.

KONSEYİN GÜÇLÜ İLİŞKİLERİ VE YEREL DESTEK

Esenyurt Kent Konseyi’nin yerel yönetimle iş birliği içinde yürüttüğü çalışmalar, hem bölge halkının hem de sivil toplum kuruluşlarının gelişimine büyük katkı sağlıyor. Esenyurt Belediyesi’nin de desteklediği bu etkinlikler, kentte sosyal dayanışmayı artırırken, vatandaşların ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkin çözümler bulunmasına yardımcı oluyor.

GENİŞ KATILIMLI BİR PROGRAM

Göle’nin kurtuluşunu anma etkinliğine katılan Esenyurt Kent Konseyi heyeti, Esenyurt’un çeşitli alanlarda çalışan meclis üyeleri ve belediye temsilcileriyle programda yer aldı. Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, Genel Koordinatör Zafer Aras, Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Çınar, Gençlik Meclisi Başkanı Polat Berkay Bozkurt, Eğitim Çalışma Grubu Başkanı Saim Kendir, Hayvan Hakları ve Kültür Sanat Çalışma Grubu'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Ulu, Basın Çalışma Grubu'ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Abdullahoğlu, Esenyurt Belediyesi Basın Müdürü Burkay Kaya, Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürü Sema Düzcü ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Cafer Yağcı gibi isimler programa katılım sağladı.

Haber: Nezir KARAYÜN


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.