Cüneyt Arkin Benim Hikayem'in konugu olacak

Cüneyt Arkin Benim Hikayem

Çigdem Tunç ve Murat Parasayar’in beraber sunmakta olduklari 'Benim Hikayem' adli program bu haftada tekrar herkesi ekrana baglamaya hazirlaniyor.

Çigdem Tunç ve Murat Parasayar’in beraber sunmakta olduklari 'Benim Hikayem' adli program bu haftada tekrar herkesi ekrana baglamaya hazirlaniyor. TGRT Haber kanalinin ezberleri bozan programi 'Benim Hikayem’'in bu hafta ekranlara gelecek konugu Türk sinemasinin ünlü isimlerinden Cüneyt Arkin.

Türk sinemasi içerisinde 350 taneden çok filmde basrolde yer alan, Yesilçamin yakisikli Jönü olarak taninan Cüneyt Arkin’in yasaminin yani sira bilinmeyenleri ile birlikte çocuklugu, sinemaya kimin sayesinde giris yaptigi ve daha fazlasi Benim Hikayem adli programda mercek altina alinmis olacak. Öte yandan sürpriz olarak Cüneyt Arkin’in çok yakin sanatçi dostlari da canli yayinda yer almis olacak.

Gerçek yasam hikayelerini ekrana tasimasiyla öne çikan ve ilk iki bölümüyle büyük bir begeni toplamayi basaran; 'Benim Hikayem' Cumartesi gününde saatler 21.30’u gösterirken TGRT Haber’de olacak.

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.