Bahçekent Servis Sorunu Vatandaşları Mağdur Ediyor

Bahçekent Servis Sorunu Vatandaşları Mağdur Ediyor

Bahçekent'teki servis araçları, park alanlarını işgal ederek halkın ulaşımını zorlaştırıyor. Vatandaşlar yetkililerden çözüm talep ediyor, idari para cezası uygulanmasını bekliyor.

Bahçekent’te halka ait park alanlarını işgal eden servis araçları, yaya geçitleri ve engelli rampalarını kapatarak günlük yaşamı zorlaştırıyor.

Bahçekent’teki servis sorunu, park alanlarını işgal eden servis araçları nedeniyle vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Özellikle Hayat Park ve çevresindeki park alanlarının sürekli olarak servis araçları tarafından işgal edilmesi, halkın sabrını zorluyor. Bahçekent Gönüllüleri, Instagram grubu üzerinden duruma dikkat çekerek yetkililerden çözüm talep ediyor.

 

Bahçekent Servis Araçları Halkın Sabırını Zorluyor!

 

Bahçekent’te yaşayan vatandaşlar, Esenyurt fabrikalarının servis araçları tarafından park alanlarının işgal edilmesinden şikayetçi. Özellikle 10 Yıl Caddesi ve çevresinde devam eden bu işgal, bölgedeki günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar süren bu işgal, vatandaşları mağdur ediyor.

 

Engelli Rampaları Ve Yaya Geçitleri Kapatılıyor

 

Servis şoförleri, engelli rampaları ve yaya geçitleri gibi önemli alanları işgal ederek halkın ulaşımını zorlaştırıyor. Vatandaşlar, servis şoförlerinin kaldırım üzerine masa koyarak, araç yıkadıklarını ve bu duruma bir çözüm getirilmesi gerektiğini belirtiyorlar.

 

Vatandaşlar Yetkililerden Acil Çözüm İstiyor

 

Bahçekent sakinleri, bu sorunun çözülmesi için Başakşehir Kaymakamlığı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, Başakşehir Trafik Şube müdürlüğüne ve Bahçeşehir 2 kısım muhtarlığına çağrıda bulunuyor. Özellikle yangın çıkışları ve yaya geçitlerinin servis araçları tarafından kapatılması, tehlikeli durumlar yaratıyor. Vatandaşlar, bu duruma bir çözüm bulunmazsa her gün suç duyurusunda bulunacaklarını belirtiyor.

 

İdari Para Cezası Talebi

 

Mahalle sakinleri, servis araçlarının park alanlarını sürekli işgal etmesinden dolayı Kabahatler Kanunu’na göre idari para cezası uygulanması gerektiğini savunuyorlar. Bu durumun devam etmesi halinde, Bahçekentliler toplu şekilde suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

 

Güvenlik Endişeleri Büyüyor

 

Servis araçlarının yollarda tehlikeli parklar yapması, kazalara yol açacak tehlikeli durumlar yaratıyor. Bahçekent sakinleri, bu araçların görüş mesafesini daraltarak kazalara sebep olabileceği konusunda endişelerini dile getiriyorlar.

Haber: Ercan KUTLU

 

"Servis şoförlerinin park ettiği alanlarda, vatandaşlar kaldırım işgali ve trafik sıkışıklığı nedeniyle büyük zorluklar yaşıyor."


 

 

 



Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.