Bahçekent'te Dev Ekran Hizmete Girdi

Bahçekent

Bahçeşehir'in Bahçekent semtinde çift taraflı toplamda 40 metrekarelik dev ekran Bahçekentlilerin hizmetine sunuldu.

MEDYA90-Bahçekent Ticaret Merkezi 1 ve 2'nin Yönetimi tarafından uygulaması yapılan çözünürlüğü yüksek dev led ekran, hizmete sunuldu.

2 milyon liraya mal olan, İlçede yapılan etkinliklerden oluşan videoların yayınlanacağı dev ekranda Bahçekent'in reklamı yayınlanacak. Bahçekent Ticaret Merkezi 1 ve 2'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Orhan Sami amaçlarının Bahçekent'i en iyi şekilde tanıtmak olduğunu ifade etti. Görevlilerin internet üzerinden müdahale edeceğini açıklayan Başkan Sami, kullanımının da son derece kolay olduğuna değindi. Vatandaşlar tarafından da ilgi çeken dev ekranda 24 saat Bahçekent bölgesinde çeşitli kurumların reklamı ve etkinlikler yayınlanacak.

Orhan Sami “Bahçekentimizi güzelleştireceğiz”


Led teknolojisi olarak dev ekranın yüksekliği 4 metre, uzunluğu ise 5 metre, çift taraflı ve toplamda 40 metrekare olan ve bugüne kadar ki dış mekan ekran türleri içinde en yüksek çözünürlüğe sahip led olduğunu söyleyen Başkan Sami, "Bahçekentliler ile alakalı olarak çok güzel projelerimiz olacak. Arkadaşlarımız ile Bahçekentimizi güzelleştirme ve markalaştırma adına her türlü  hizmeti yapmaya kararlıyız” diyerek ilerleyen süreçlerde buna benzer projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

Bahçekent’te yaptığı çalışmaların yer aldığı video görüntülerin yanında çeşitli duyurular, esnafların reklamı, gibi sürekli değişiklik gösterecek görüntüler yer alacak.

Dev led ekran hizmete gireceği  Bahçekentlileri sevindirdi. Birçok Bahçekentli esnaf ve sakinler  telefonla Yönetimi arayıp memnuniyetlerini dile getirdi.


Haber Kaynak : MEDYA90

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.