Belediyemiz İftar Çadırında İlk İftar Heyecanı

Belediyemiz İftar Çadırında İlk İftar Heyecanı

Belediyemiz İftar Çadırında İlk İftar Heyecanı

Emirdağ’da on bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Sosyal Tesislerde Belediyemiz tarafından kurulan iftar çadırında ilk iftar heyecanı yaşandı.
Yüzlerce vatandaşımız akşam ezanının okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde ilk orucunu açtı. İftar çadırında belediyemizin organizasyonu ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla düzenlenen iftarlar ramazan ayı boyunca devam edecek.
İftar öncesi Sosyal Tesislerde yapılan hazırlıkları yakından takip eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Ramazan ayı, insanların hem ibadetlerini daha yoğun olarak yerine getirdikleri, hem de ihtiyaç sahiplerinin halini daha iyi anlayarak, daha çok yardım eli uzattıkları bir ay olması nedeniyle ayrı bir öneme sahiptir. Biz de Emirdağ Belediyesi olarak Ramazan ayında hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla geleneksel iftar çadırımızı kurarak, halkımıza iftar yemeği veriyoruz. Rabbim hayırlarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin.” ifadelerini kullandı.
Ramazan ayının ruhuna uygun birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın sembolü haline gelen iftar çadırlarına oruçlarını açmak için gelen vatandaşlarımız bu hizmetten dolayı Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE365

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor