Büyükşehir’de İSG Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir’de İSG Toplantısı Gerçekleştirildi

Büyükşehir’de İSG Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı olağan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, çalışanların iş sağlığı ve güvenliğinin korunması için sahada yapılan gözlemler ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Nisan ayı olağan İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, BESOT Genel Müdürü Mustafa Yur, İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Fulden Özdemir, İSG uzmanları ve işyeri hekimi katıldı. Toplantıda saha gözlemleri sırasında görülen tehlike ve risklerin kaynağında yok edilebilmesi için alınacak önlemler noktasında görüş alışverişinde bulunuldu. Personellerin çalışma alanlarında daha güvenli çalışması ve işten kaynaklı ortaya çıkabilecek kazaların engellenmesi için yapılan ve yapılacak çalışmaların da masaya yatırıldığı toplantıda, iş sağlığı ve güvenliğinin önemine dikkat çekildi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE365

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.