Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Yunan medyasını çıldırttı

Erdoğan

Kıbrıs'ta katliama uğrayan Türklerin kurtarılması amacıyla gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü, özel bir törenle anıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada Yunanistan'a atıfta bulunarak "Aynı suda iki kez yıkanılmaz." ifadesini kullandı.

<p>Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada Yunanistan'a atıfta bulunarak<strong><em> ifadesini kullandı.

">

ERDOĞAN, 2 DEVLETLİ ÇÖZÜME DİKKAT ÇEKTİ

<p><span style=ERDOĞAN, 2 DEVLETLİ ÇÖZÜME DİKKAT ÇEKTİ

">

Erdoğan, "Adadaki gerçekleri görmezden gelerek bir yere varılamaz. Kıbrıs'ta federal bir çözümün mümkün olmadığına inanıyoruz. 'Müzakerelere, yıllar önce İsviçre'de bıraktığımız yerden devam edelim' demek kimseye fayda sağlamaz. Biz, Kıbrıs'ta kalıcı barış ve çözüm için müzakerelere hazırız. Çözüm yolunda uzatılan hiçbir eli de havada bırakmayız." şeklinde konuştu.

<p>Erdoğan, <em><strong> şeklinde konuştu.

">

'TÜRKLER BİR GECE ANSIZIN GELEBİLECEĞİNİ HATIRLATIYOR'

<p><span style='TÜRKLER BİR GECE ANSIZIN GELEBİLECEĞİNİ HATIRLATIYOR'

">

Yunanistan medyasında bu açıklamalar panikle karşılanarak "Eyvah Türkler geliyor!""Akdeniz'de büyük gövde gösterisi" , "Türkler bir gece ansızın gelebileceğini hatırlatıyor" gibi cümlelerle eleştirildi.

<p>Yunanistan medyasında bu açıklamalar panikle karşılanarak <em><strong>"Akdeniz'de büyük gövde gösterisi" , "Türkler bir gece ansızın gelebileceğini hatırlatıyor" gibi cümlelerle eleştirildi.

">

 

Proto Thema gazetesi, Erdoğan'ın sözlerini skandal bir başlıkla duyurdu. Gazetede, "Erdoğan işgal altındaki topraklardan kışkırtmayı sürdürüyor" ifadeleri kullanıldı.

<p>Proto Thema gazetesi, Erdoğan'ın sözlerini skandal bir başlıkla duyurdu. Gazetede, <em><strong> ifadeleri kullanıldı.

">

Yüksek tirajlı Kathimerini gazetesi ise, "Erdoğan işgal altındaki topraklardan seslendi: Kıbrıs'ta federal çözüm mümkün değil" başlığını attı.

<p>Yüksek tirajlı Kathimerini gazetesi ise,<strong><em> başlığını attı.

">

Gazetenin, "Erdoğan 'Kuzey Kıbrıs göz bebeğimiz, ruhumuzun bir parçası' ifadelerini kullanarak adadan elini çekmeyeceğini herkese ilan etti" şeklinde ifadesi dikkatlerden kaçmadı.


Haber Kaynak : Haber7.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.