KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ

KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ

KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ

 

KAPASİTEMİZİ ARTIRIYORUZ

Şehrimizin farklı noktalarında devam eden Asfalt Serimi çalışmalarımızı daha da hızlandırmak ve hemşehrilerimize daha hızlı, daha iyi hizmet verebilmek adına Asfalt Üretim Tesisimizin kapasitesini 2 katına çıkarıyoruz.

Hâlihazırda saatte 100 ton asfalt üretimi yapan tesisimizin kapasitesini 200 tona çıkarıyoruz. Kapasite artışı ile birlikte asfalt serimi çalışmalarımızı daha da hızlandırarak asfaltsız yol bırakmayacağız.

Yozgat Belediyesi olarak şehrimizin her bölgesinde asfalt serimi çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Asrın Projesi Büyük Altyapı Yenileme Çalışmalarını tamamladığımız bölgelerimizde hızla hazırlıklarımızı tamamlayarak üst yapı çalışmalarına asfalt serimi ile başlıyoruz. Asfalt serimi çalışmalarımızın kesintisiz ve hızla devam edebilmesi adına Asfalt Üretim Tesisimizin kapasitesini saatte 100 tondan 200 tona yükselterek 2 katına çıkarıyoruz. Kurulum çalışmalarının tamamlanması ile birlikte tam kapasite çalışacak olan tesisimiz 200 ton asfalt üretimi ile şehrimizin ihtiyacına cevap verecek.

 


Yozgat,Yozgat Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE365

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.