Millet Bahçesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Millet Bahçesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Millet Bahçesinde Çalışmalar Devam Ediyor

Sosyal donatılarıyla Kadim şehrimizin ve bölgemizin gözdesi olacak içerisinde; Millet Kıraathanesi, gölet, hobi bahçeleri, mescit, amfi, spor sahaları, piknik alanları, çocuk oyun alanları, kaykay – paten pisti, macera parkı, golf alanı, zipline, yürüyüş yolları, spor kompleksleri ve daha birçok sosyal donatı alanları ile vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri alanları barındıracak olan Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor.
Proje çalışmaları kapsamında peyzaj ve meydan düzenlemesi yapılan Millet Bahçesi’nde aydınlatma hattı döşeniyor.
300.000 m² alanıyla bölgenin en büyüğü olma özelliği taşıyan Emirdağ Millet Bahçesi tamamlandığında eşsiz manzarasıyla ilçe sakinlerinin keyifle zaman geçirecekleri yerlerden biri olacak.
Millet Bahçesindeki çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Millet Bahçesi, yeşil alan ve sosyal donatıları ile Kadim Şehrimiz Emirdağ’a rahat bir nefes aldıracak. Güzel ilçemizin güzelliğine güzellik katacak, yaşam kalitemizi artıracak. Yakın zamanda tamamlanacak olan Millet Bahçemizin şehrimize ve kıymetli hemşehrilerime şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE365

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.