Saruhanlı Kemiklidere’de Nevruz Şöleni

Saruhanlı Kemiklidere’de Nevruz Şöleni

Saruhanlı Kemiklidere’de Nevruz Şöleni

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi’nde düzenlenen nevruz programına katıldı. Mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Başkanvekili Palabıyık, birlik ve beraberliğin simgesi olan nevruzun hayırlara vesile olmasını diledi.

Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi’nde düzenlenen nevruz programına, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekilleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Bayram Gürdemir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik, birim amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Mahalle dedesi Atanur Altaş’a düzenlenen program nedeniyle teşekkür eden ve mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Başkanvekili Palabıyık, birlik ve beraberliğin simgesi olan nevruzun hayırlara vesile olmasını diledi.


Manisa,Manisa Belediyesibelediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE365

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.