Muhtarlık İşleri Dairesinden Eski Muhtarın Ailesine Taziye Ziyareti

Muhtarlık İşleri Dairesinden Eski Muhtarın Ailesine Taziye Ziyareti

Muhtarlık İşleri Dairesinden Eski Muhtarın Ailesine Taziye Ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Karaali Mahallesi Muhtarı Metin Yardımcı’yı ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Büyükşehir heyeti, geçtiğimiz günlerde vefat eden önceki dönem Karaali Mahallesi Muhtarı Salih Bulut’un ailesine de taziye ziyareti gerçekleştirerek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün taziye ve selamını iletti.

İl genelinde muhtarlarla sık sık bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, ziyaretlerine Yunusemre ilçesiyle devam etti. Bu kapsamda Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, Karaali Mahallesi Muhtarı Metin Yardımcı’yı ziyaret etti. Yapılan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, talepler noktasında da bilgi alındı. Pabuçcuoğlu, daha sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden önceki dönem Karaali Mahallesi Muhtarı Salih Bulut’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bulut ailesine başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunan Pabuçcuoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün taziye ve selamını iletti.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : BELEDİYE365

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.