ALTINORDU’DAN ADIYAMAN VE GÖLBAŞI’NA UZANAN DAYANIŞMA SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN AŞKIN TÖREN RAMAZANIN İLK İFTARINI DEPREMZEDELER İLE BİRLİKTE YAPTI
Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından Afet Koordinasyon Başkanlığınca görevlendirildiği bölgede çalışmalarına devam eden Başkan Aşkın Tören, Ramazan’ın ilk iftarını, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde gaziler, şehit yakınları ve depremzedeler ile birlikte yaptı.
Altınordu Belediyesinin Gölbaşı ilçesinde kurduğu iftar çadırında gerçekleşen iftara Gölbaşı Afet Koordinasyon merkezi Koordinatörü Vali Numan Hatipoğlu’nun yanı sıra Gaziler, Şehit aileleri, depremzedeler ve bölgede hizmet veren görevliler katıldılar.
ALTINORDU’NUN BEREKET SOFRALARI RAMAZAN BOYUNCA ON BİNLERİ AĞIRLAYACAK
Başkan Aşkın Tören öncülüğünde deprem yaralarının sarılması için tüm ekipleri ile bölgede konuşlu bulunan Altınordu Belediyesi, Ramazan ayı için aldığı önlemler ile Altınordu’dan Adıyaman’a ve Gölbaşı’na uzanan büyük bir gönül seferberliği sürdürüyor.
Yaşanan afetin ilk günden itibaren bölgede hayatın normale dönüşü için insanüstü bir mücadele veren Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi, devam eden çalışmalarına ek olarak Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur yemeği hizmeti de sunuyor.
Adıyaman il merkezinde ve Gölbaşı ilçesinde depremin ilk gününden bu yana on binlerce insana 24 saat sıcak hizmeti sunan Altınordu Belediyesi, bölgeye Ramazan ayı için kardeşlik ve gönül sofraları kurdu. Adıyaman il merkezi ve Gölbaşı ilçesinde kurulan iftar çadırlarının yanı sıra şehrin muhtelif noktalarında oluşturulan ikram noktaları ve mobil ekipler ile de bölge insanına hem iftar yemeği hem de sahurluk ulaştırılıyor. Altınordu’nun iftar ve sahur yemeği hizmeti Ramazan ayı boyunca kesintisiz devam edecek.
BAŞKAN AŞKIN TÖREN “ALTINORDU’MUZUN KARDEŞLİK DOLU BEREKET SOFRALARI YARALARA VE GÖNÜLLERE ŞİFA OLACAK İNŞALLAH”
Ramazan ayının ilk iftarında depremzedeler ile bir arada olan Başkan Aşkın Tören, “İlk iftar Altınordu’muzdan uzaktayız. Gönlümüz ve duamız bir. Sofralarımız bereketli olsun. Oruçlarımızı Allah kabul etsin. Ramazan ayımız tekrar mübarek olsun. Tüm hemşehrilerimizi gönülden selamlıyorum. İlk iftarımızı kardeş şehrimiz Gölbaşı'nda Altınordu’muzun kardeşlik ve bereket sofrasında Koordinatörümüz Tokat Valimiz Sn. Numan Hatipoğlu'nun katılımı, Gazilerimiz, Şehitlerimizin kıymetli aileleri, depremzede kardeşlerimiz ve bu zor dönemde özveri ile bölgede hizmet eden görevlilerimiz ile birlikte yaptık” şeklinde konuştu.
Adıyaman il merkezinde ve Gölbaşı ilçesinde binlerce insana iftar ve sahur yemeği ulaştıracaklarını açıklayan Başkan Tören, “Adıyaman il merkezinde ve Gölbaşı ilçesinde kurduğumuz gönül sofralarında ve mobil araçlarımız ile ikramlarımızı ulaştıracağımız depremzede kardeşlerimiz ve görevlilerden oluşan binlerce vatandaşımız ile Ramazan boyunca her gün iftar ve sahur bereketini paylaşacağız” dedi.
Altınordu’da önceki yıllarda olduğu gibi Ramazan boyunca yine dayanışma ve paylaşma ile ramazan bereketinin tüm şehre yaymak için çalıştıklarını da ifade eden Başkan Tören, “Deprem bölgesindeki çalışmalarımızı gerçekleştirirken şehrimizde hizmetlerimizin aksamasına da izin vermiyoruz. Paylaşmanın ve dayanışmanın yurdu Altınordu’muzda şehrimizin dört bir köşesine ulaştırdığımız iftar yemeği ikramlarımız ile Ramazan’ın coşkusunu ve bereketini yaymaya devam ediyoruz.
Altınordu’muzdan Adıyaman'a, Adıyaman’dan Gölbaşı’na uzanan büyük bir gönül seferberliği sürdürüyoruz. Ülkemizi kuşatan bu rahmet iklimini bereket sofralarımız ile her bir haneye her bir gönüle ulaştırıncaya kadar devam edeceğiz.”
HABER / NADİR ÇOMAK - Uganda’nın kırmızı topraklarında yeşeren umut, iki Afrika Arslanının öncülüğünde insanlığa ilham veriyor.
Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.
İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.
Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.
ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.
Kadın giyimde özel dikim ve kaliteyi buluşturan Marvia Dress, Menemen’de hizmet vermeye başladı.
HABER / ERCAN KUTLU - Her şeyin sahtesinin kol gezdiği bir dönemde, Natureltad yalnızca 10 üründe %100 kalite ve %99.63 memnuniyetle öne çıkıyor. Temiz lokma arayanların adresi.
En popüler kız ve erkek bebek isimleri, anlamları, dini ve modern seçeneklerle bir arada. İsmini bul, anlamını öğren, doğru kararı ver!
Kedi sahiplenmek isteyenler dikkat! Tüy dökmeden tuvalet alışkanlığına kadar tüm gerçekleri açıklıyoruz: İşte sizi şaşırtacak 25 madde…
Milyonlarca kişi bu haklardan habersiz yaşıyor. E-Devlet’te birkaç tıklamayla öğrenilebilecek devlet yardımları haberimizde…
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tokat merkezli 12 ilde düzenlenen yasa dışı bahis operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
HABER / AHMET KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, İzmir, Artvin, Kastamonu, Mersin ve Mardin merkezli olmak üzere 21 ilde 1 Milyar Liralık İşlem Hacmi Ortaya Çıktı.
AK Parti’nin açıklamasıyla gündeme oturan “PKK silah bırakıyor” iddiası sonrası uzmanlar konuştu. Güvenlik, siyaset ve kamuoyunun ortak beklentisi: Kalıcı barış ve toplumsal huzur.
Buca Belediyesi, Uluslararası Uyuşturucu ile Mücadele Günü’nde toplumun ortak sesini yansıtan farkındalık paneli düzenledi. Uzmanlar, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın önemini vurguladı.
İnternetten alışveriş yaparken 3D Secure kapalıysa, kart bilgileriniz dolandırıcıların eline geçebilir. Güvende misiniz? Bu hayati bilgileri mutlaka okuyun ve sevdiklerinizle paylaşın!
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
İmran Salkan, Balkan ezgileriyle yoğurduğu yeni türküsü “Bulut Gelir Seher İle” ile dinleyicisini duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
MEDYA90 - İzmirli gazeteci Yunus Karakaya’nın hayatı, yönetmen Okan Canbolat tarafından dijital platformlara taşınıyor.
Birlik Beraberlik Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Diş, 55 ilde 180 ilçeyi kapsayan faaliyetlerini kamuoyuyla paylaştı. “Bir Damlaydık, Okyanus Olduk” sözüyle gönüllere dokunan çalışmalarını anlattı.
İzmir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Öğretmen Akademileri kapanış töreni, eğitimcilerin kültürel, meslekî ve duygusal gelişimine vurgu yapan anlamlı mesajlarla tamamlandı.
Nusret Tarar’ın “Vedalar Yarım Kaldı” adlı son eseri hem yüreklere dokunuyor hem de tüm geliriyle Gazze’ye umut oluyor. Kitap, gerçek yaşamdan kesitlerle Anadolu’nun sessiz çığlıklarını dile getiriyor.
Yorgunluk, baş ağrısı, mide yanması, saç dökülmesi… Tüm bu belirtiler ne anlama geliyor olabilir?
Yaşlanmak kader değil! Doğru beslenme, düzenli uyku ve stres kontrolüyle yılları geri çevirmek mümkün. İşte uzman görüşlerine dayalı, herkesin uygulayabileceği etkili yöntemler!
Gece içilen bir bardak su yaşlı bir vatandaşın hayatına mal oldu. Uzmanlar, yaşlıların su içerken bile dikkatli olması gerektiğini vurguluyor. Boğulma, düşme kadar ölümcül olabilir!
Karya Farma HBX Ar-Ge’nin geliştirdiği HBX-HGM71 formülü, laboratuvar ortamında %99,99 oranında patojen yok edici başarısıyla çocukların sağlığına adandı.
Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.
HABER: / Ercan KUTLU - Başakşehir Belediyesi’nin geleneksel “Çaya Geldik” etkinliği 654 Ada’da yoğun ilgi gördü. Komşuluk bağı güçlendi, çocuklar eğlendi, belediyeye teşekkür mesajları yağdı.
Bahçekent’te yaşayan Orhan Sami’nin kızı Hevi Zana Sami, 3 yıl üst üste okul birincisi olarak plaketle ödüllendirildi. Başarı hikâyesi ilham veriyor!
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in kuruluşundan bu yana hizmet veren Bahçekent Copy ve Baskı Merkezi matbaa, tabela, promosyon ve kurumsal baskılarda kalitenin adresi olmaya devam ediyor.
ÖZEL HABER / MEDYA90 - Yeni yönetimiyle dikkat çeken Bahçekent 654 Ada Sitesi, tecrübeli isimler Volkan Sarıca ve Kadir Kaya öncülüğünde site sakinlerinden tam not alıyor.
Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!
Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.
Bahçeşehir ve Bahçekent’te onlarca sitenin elektrik işlerini üstlenen Caner Cimşit, HGS Elektrik markasıyla güvenli, hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor. Gönül rahatlığıyla ulaşabileceğiniz bu uzman, sadece arıza gidermekle kalmıyor,
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.
Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.