Eker; 30 Yıllık Tarihimizde İlk Defa Baraj Endişemiz Yok
Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Halil Eker, Basın mensupları ile bir araya gelerek Milletvekili adaylarını tanıttı.
Büyük Birlik Partisi Büyükçekmece ilçe başkanı Halil Eker; Basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, Büyük Birlik Partisi'ne oy vermek isteyenler artık oylarının boşa gideceğini düşünmeyecekler. Davamızı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de temsil etmek için önümüzde hiçbir engel yok. Gün doğum günüdür. Gün güçlerimizi birleştirme günüdür. 14 Mayıs'ta yükseleceğiz, 14 Mayıs'ta "Biz varız" diye haykıracağız, 14 Mayıs'ta oylar Büyük Birlik'e, Büyük Birlik Meclis'e!
NEDEN BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ?
Büyük Birlik, Türkiye'de, aklıselim, yani hüküm ve kararlarında doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden gören akıl ve sağduyunun buluşma noktasıdır. Milletimizin, sadece millete, sadece milletin değerlerine sırtını dayayan: Türk Milleti'nin tarihi misyonuna bağlı; dünya Türklüğünün birliği görüşüne sahip: küresel emperyalizmin tüm dünyanın sömüren küresel politikalarının karşısında millete kalkan olacak bir siyasi anlayışa ihtiyacı var.
Bize İhtiyaç Var... Biz Varız... Alperenler Var...
2023 Seçimleriyle, Cumhuriyetin yeni yüzyılına, yeni bir adım atacağız. Cumhur İttifakıyla birlikte, bir "istiklal ve istikbal mücadelesi" için omuz omuza verdik. Türkiye'nin ihtilaf yaşadığı her memleketi, Türkiye'nin mücadele ettiği her terör saldırısının, Türkiye'de bir yönetimi yönetmeye heveslendiği: milliyetçiliğin, Müslümanlığın, değerlerimize sahip çıkmanın, hatta aileyi korumanın şeytanlaştırıldığı şartlar; İnançlarımıza, inançlarımıza, uygulamaya, milletimize sahip olmak için bir yol, birlik görüşü, birlikte güçlü görüş ve birlikte geleceğe uzanmanın mücadelesini veriyoruz. Yeni yüzyılda, hep birlikte, yeni yüzyıla daha büyük ve güçlü yetenekleri atacak, birlikte daha büyük başarı kazanacağız. Allah'ın izni, aziz milletimizin azmiyle...
NEDEN CUMHUR İTTİFAKINDAYIZ?
Emperyalist ülkelerin, hedef aldıkları coğrafyalarda, hiçbir kural tanımadan, kaynakları yağmalamak için: savaşlara, yıkımlara, katliamlara, göçlere neden oluyorlar; sömürülerine uygun yönetimleri iktidara getiriyorlar; Terör örgütlerini kullanmak dahil olmak üzere, her türlü hukuksuzluğa başvurabiliyorlar. Ölümlerinde gerçekleşen terör hadiseleri, darbeler ve darbe teşebbüsleri, siyasetin davranışlarını tahrif eden komplolarda, hep aynı amaca ve aynı parmak izlerine rastlarsınız. 15 Temmuz da onlardan biri vardı ve Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi sokaklarda kuruldu. Cumhur İttifakı, sahibi, emperyalizmin uşakları ve İi birlikçilerinin devlete yeniden hakim olmalarını engellemek için kuruldu. Cumhur İttifakı, terör örgütlerinin cinayetlerine: yürütmein yerel yönetimlerine, yasama, yürütme, yargıya sızmalarına engel olmak için kuruldu. Cumhur İttifakı, gelişmemize kendi içimizden engel olmaya çalışana karşı kuruldu. Cumhur İttifakı, kendi enerji rezervlerimizi değerlendirebilmemiz, kendi madenlerimizi çıkarabilmemiz için kuruldu. Bizden yardım bekleyen, bize dua eden, yolumuzu gözleyen mazlumların, mağdurların ellerinden tutmak için kuruldu. Dünya üzerindeki kardeşlerimizle yeniden bir araya gelmek, var olmamız mücadelemizi birlikte sürdürebilmemiz için kuruldu. Gelecek nesillerin. Türklük gururu ve şuurunun. İslam ahlâk ve faziletinin etrafında birlik ve beraberlik içinde kenetlenmesini sağlamak için kuruldu.
MUHARREM DANIŞMAZ KİMDİR?
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ 3.Bölge Milletvekili Adayı
Büyük Birlik Partisi 28. Dönem İstanbul Milletvekili Aday Adayı Trabzon'da doğdu. Eğitimimin bir kısmı Rize ilimizde bulunduktan sonra 2009 yılında İstanbul'a geldi. 2013 yılından itibaren İstanbul'da kurdukları Danışmaz Grup isimli şirketin yönetim kurulu başkanıyım. Otomotiv alım satım & yedek parça, aksesuar ve Trakya bölgesinde akaryakıt istasyonu işletmeciliği ile ilgili operasyon yürütmekteyiz. Avrupa yakası Trabzonlular Derneği'nde başkan yardımcılığı, Sürmene Armutlu Köyü Derneği'nde başkan vekilliği görevlerinde bulundum. Halen İstanbul Otomotivciler ve Genç İş İnsanlar Derneği'nin genel başkanı ve Beylikdüzü Kuzeyin Kaplanları Spor Kulübü yönetim kurulu üyesiyim.
Allah'ın davasının davacıları ile kutlu bir sefere çıktık. 30 yıl bu topraklara hizmet etmiş, gönül vermiş şehit liderimiz Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurmuş olduğu Büyük Birlik Partisi'nde Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin ve İstanbul il Başkanı'mız Sayın Dursun Çağlayan'ın tensipleri ile İstanbul İl Başkanı Yardımcılığı görevine getirildim. Şimdi ise davamızı hakkıyla Meclis'te temsil etmek, halkımızın, kardeşlerimizin, umudumuz ve sesi olmak üzere 28. dönem milletvekilliği adayı oldum. Bu kutlu davada sefer bizden, zafer Allah'tan. Selam ve dua ile...
HAKKI KAYA KİMDİR?
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı
Büyük Birlik Partisi'nin İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Hakkı Kaya, 1 Ocak 1978'de Trabzon'da dünyaya geldi. Lise eğitimini Trabzon'da yaşadıktan sonra iş hayatı İstanbul'da atıldı. İnşaat ve hafriyat sektöründe faaliyet gösteren E K Madencilik ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin sahibi olan Kaya, aynı zamanda evli ve iki çocuk babasıdır.
Kaya siyasi yaşamının dışında birçok sivil toplum ortamında üye ve yönetici olarakta görev vermiştir. Büyükçekmece Girişimci İşadamları Derneği, Trabzonsporlu İş Adamları Derneği, İstanbul Genç İş Adamları Derneği, İstanbul Otomobilciler Federasyonu Derneği, Avrupa Yakası Hafriyatçılar Derneği'nde aktif görev almıştır. 2018 yılından beri Büyük Birlik Partisi'nin üyesi olan Hakkı Kaya, partinin "Çokluk İçinde Birlik Siyaseti" anlayışını benimsemekte ve Türk Milleti'nin çıkarlarını korumak adına her türlü siyasi görüş ve kavrayış biçimini meşru ve makul kabul etmektedir. Çoğunluğun yönetmeye saygı duyarak kucaklayan çoğulcu demokrasi anlayışını hayata geçirmeyi hedeflemektedir. Hakkı Kaya, İstanbul 3. Bölge'den Büyük Birlik Partisi adayı olarak Türkiye genel seçimlerine katılacak ve bölgesel müşteri temsilcisi olarak TBMM'de görev hedeflemektedir.
Haber: Nezir KARAYÜN
Trump Gazze Planı uluslararası tepki çekti. ABD eski Başkanı Donald Trump, Gazze için "gayrimenkul anlaşması" ifadesini kullanarak yeni bir tartışma başlattı. Filistin halkı ve dünya liderleri plana karşı çıkıyor.
İsrail’in 15 aylık saldırıları sonucu Gazze’deki okulların yüzde 85’i hizmet dışı kaldı. Eğitim 2 yıldır aksıyor, binlerce öğrenci ve akademisyen hayatını kaybetti.
Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Trump'ın Gazze'deki Filistinlileri başka yere gönderme planını "hayal ürünü" olarak nitelendirdi ve Arap ülkelerine baskı amacı taşıdığını belirtti.
ABD’de Seattle-Tacoma Havalimanı’nda Japon Hava Yolları’na ait 787-9 Dreamliner, taksi yaparken Delta Airlines’a ait park halindeki Boeing 737’nin kuyruğuna çarptı. Olayda yaralanan olmazken, bazı uçuşlar iptal edildi.
Guatemala Devlet Başkanı Bernardo Arevalo, ABD ile yeni bir göçmen anlaşması imzalandığını açıkladı. Sınır dışı edilen göçmenlerin kabulü ve ulaşım masraflarının ABD tarafından karşılanacağı belirtildi. Ekonomik kalkınma ile göç s
HABER / MEHMET ÜNAL / ADOM AJANS- Toplu taşımacılık sektörünün dünyadaki en önemli aktörleri, Adana’da düzenlenen özel bir toplantıda buluştu.
HABER / HACI ALİ YILMAZ / ADOM AJANS - Kombiler, artık günlük yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası. Ancak bu cihazları doğru ve verimli kullanmak, hem enerji tüketimini azaltıyor hem de faturaları düşürüyor.
Yozgat Bozok Üniversitesi’nde düzenlenen atölye çalışmasında gençler, iş planı hazırlayarak Yozgat’a özgü girişimcilik potansiyelini keşfetti.
Pazaryeri’nde Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri Anaokulu’nu ziyaret ederek minik öğrencilerle buluştu, eğitim ve okul durumu hakkında bilgi aldı.
Geçersiz Sertifikalar, Hayali Eğitimler, Ruhsal İstismar: Zuhal Atasoy Dalman’a Acil Müdahale Çağrısı!
HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - İçişleri Bakanlığı, organize suç örgütlerine yönelik 4 ayrı ilde eş zamanlı operasyonlar düzenledi.
Gaziantep Gönüllü Kuruluşlar Platformu, terörle mücadelede yeni bir sayfa açılması için kritik bir açıklama yaptı. 40 yılı aşkın terör sarmalının son bulması için tüm kesimleri işbirliğine davet etti.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde, şoför kapısı bulunmayan bir aracın trafiğe çıkması görenleri hayrete düşürdü. Aracı kullanan sürücünün, trafik kurallarını hiçe sayarak tehlikeli manevralar yaptığı iddia edildi.
18. TTI İzmir Uluslararası Turizm Fuar ve Kongresi’ ile ‘TTI Health 2. Sağlık Turizmi Fuarı’ düzenlenen törenle açıldı. Turizm sektöründen birçok katılımının bir araya geldiği fuara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Z
Çan’dan Çanakkale’ye gelirken uğramanız gereken leziz bir mekan. Özkan'ın misafirperverliği ve kırmızı etin çeşitliliğiyle damak tadınıza hitap edecek.
Çanakkale, doğası ve tarihi dokusuyla son yıllarda yerli ve yabancı turistlerin yeni gözdesi oldu. Şehir, yılın dört mevsimi ziyaretçi akınına uğruyor.
2025 yılı resmi tatil günleri ve tatil önerileri ile yeni yıla hazır olun.
Yunanistan, Türk vatandaşlarına cazip fiyatlarla gayrimenkul satın alıp oturma izni alma fırsatı sunuyor. Yeni projelerle bu imkan genişletiliyor.
Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası (BBDSO), bu hafta unutulmaz bir müzik ziyafetine hazırlanıyor.
Öğrencilikten öğretmenliğe bir yürek yolculuğu… Saniye Gökoğuz’un ilk romanı Penceremde Kar Çiçeği raflara çıkmadan merak uyandırdı.
Bursa’nın İznik ilçesinde, tasavvuf dünyasının önemli isimlerinden Eşrefoğlu Abdullah Rumi, vefatının 556. yılında anlamlı bir programla anılacak.
İzmir Avaz Araştırma ve Strateji Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Küresel İklim Değişikliği ve Türkiye’ye Etkileri” konulu konferansta, Ziraat Yüksek Mühendisi Uğur Şimdi önemli değerlendirmelerde bulundu.
Gazeteci-yazar Ravza Zeybek'in kaleme aldığı yeni roman “Kervan”, okuyucuyu içsel bir yolculuğa çıkarıyor. Kitap, hayatın anlamını sorgulayanlar için adeta bir başucu eseri.
Karya Farma HBX Ar-Ge’nin geliştirdiği HBX-HGM71 formülü, laboratuvar ortamında %99,99 oranında patojen yok edici başarısıyla çocukların sağlığına adandı.
Yüksek tansiyon, dünya genelinde 1 milyardan fazla kişiyi etkilerken, hatalı tansiyon ölçümleri yanlış teşhislere ve gereksiz tedavilere yol açıyor.
Ramazan ayıyla birlikte balık tezgahları bereketlendi! Beylikdüzü Balıkçılar Çarşısı'nda sardalya ve istavrit fiyatları dibe vurdu. 3 kilo balık alana 1 kilo bedava kampanyasıyla sağlıklı beslenme fırsatı.
Gazi Üniversitesi'nde Gıda Güvenliği ve Mikroplastik Tehlikesi Paneli Düzenlendi
Bilim insanları, bunamanın hafıza kaybı dışındaki erken belirtilerini keşfetti. Hızlı kilo kaybı ve yüksek iyi kolesterol seviyeleri, bunamanın habercisi olabilir. Bu bulgular, erken teşhis ve tedavi için umut vaat ediyor.
Bahçekent’te açılan Meşhur Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi, %40 indirimli kampanyası ve lezzet dolu menüsüyle çiğköfte severlerin yeni gözdesi oldu. Tostlarıyla da fark yaratıyor!
Bahçekent, Paşa Döner’le ilk kez kaliteli dönerle tanıştı. Esnaf, ev hanımları ve öğrenciler memnun; işletmeci Yaşar Yıldırım “Bu mahalleye hizmet etmek gurur verici” diyor.
Bahçeşehir ve Bahçekent’te onlarca sitenin elektrik işlerini üstlenen Caner Cimşit, HGS Elektrik markasıyla güvenli, hızlı ve kalıcı çözümler sunuyor. Gönül rahatlığıyla ulaşabileceğiniz bu uzman, sadece arıza gidermekle kalmıyor,
HABER / ERCAN KUTLU - "Bahçeşehir’in başarılı Müdürü Ümit Karaağaç: Okulunda aile seminerleri, fidan dikim etkinlikleri ve spor başarılarıyla eğitimi renklendiriyor! Öğrenciler: ‘Onunla gurur duyuyoruz’."
HABER / ERCAN KUTLU - Bahçekent’in büyüyen nüfusu taziye evi ihtiyacını artırdı. Vatandaşlar, Yavuz Sultan Selim Camii altı veya Kur’an kurslarının bu amaçla kullanılmasını istiyor.
Yozgat’ta “Anadolu Selçuklu Hastaneleri ve Darüşşifa Uygulamaları” Konuşuldu
Niğde Belediyesi, toplumun temel taşı olan aile yapısını güçlendirmek ve gençlerin geleceğe daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.
Niğde Belediyesi’nin düzenlediği 2. Tiyatro Festivali, 15-22 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşti. Sekiz farklı oyunun kapalı gişe sahnelendiği festivalde, 4000 sanatsever Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatla buluştu.
Niğde Belediyesi Zabıta ekipleri, yılbaşından bu yana 438 iş yerini denetledi. Hijyen, gıda güvenliği ve fiyat kontrolü yapılarak halk sağlığının korunması hedefleniyor.
Niğde Belediyesi, sömestr tatilinde çocuklar için tiyatro festivali düzenliyor. 18 Ocak-2 Şubat 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler eğlenceli ve öğretici oyunlar sunuyor.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.