• BIST 100

    9054,79%0,58
  • DOLAR

    34,27% 0,46
  • EURO

    37,18% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2980,90% 0,92
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,00

Ahmet BEREKET


YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE

Gün geçmiyor ki güzel ülkemizde, bizleri derinden üzen yeni bir haberle uyanmayalım.


2 polisimizin âdete suç makinasına dönüşen psikopatlar yüzünden görevlerini yapmaya çalışırken ağır şekilde yaralanmaları, güvenlik güçlerimizin suça ve suçluya müdahalede ki gerek bilgi eksikliği gerekse hukuksal anlamda karşılaşacakları yaptırımları düşünerek sert müdahaleden kaçınmaları, böylesine üzücü hadiselerin yaşanmasına neden olmakta. Elbette demiyoruz ki polisimiz tüm vatandaşlarımıza aynı şekilde davransın, aynı şekilde müdahale etsin. Ama son örnek de olduğu gibi, 9 ayda 10 suça karışıp serbest bırakılan bir suç makinasına da müdahale ederken, nasıl davranması gerekiyorsa o şekilde müdahale edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle ivedi olarak canımızın, malımızın güvenliğimizin teminatı olarak gördüğümüz güvenlik güçlerimizin, yasal düzenlemeler ile bu tarz durumlara müdahalede en sert şekilde güç kullanma yetkisinin verilmesi gerektiğini bir kere daha ifade ediyoruz.

Ve yine bir BARO seçimi ve yine alışık olduğumuz manzaralar. Bu kez adres Ankara Barosu seçimleri ve  seçimlerinde yaşanan rezalet ve  bunun hukukçular tarafından sözde hukuk adına yapılıyor olması, ülkemizde terör ve terör sevicilerin ne kadar güçlendiğini ve hiç kimseden korkmadan neler yapabildiklerini bizlere bir kere daha göstermiş oldu. Düşüne biliyor musunuz, bir BARO seçiminde kürsüyü işgal eden, üzerlerinde adalet aramak içi kendilerine verilen cübbeleri olan bir gurup sözde avukat, terörist başı Öcalan’ın posterini açarak kürsüyü işgal ediyor ve terörist başının propagandasını yapabiliyorlar. Bunu da demokrasi, insan hakları, özgürlükler maskesinin altına sığınarak yapıyorlar. 
Peki netice.?
Adalet bakanlığı sesiz, Cumhuriyet Baş Savcılığı sessiz, Türkiye Barolar Birliği sessiz. Kongrede görevli olan polisimiz sessiz. Herkes sessizce TERÖR ÖRGÜTÜNÜN PROPAGANDASINI “APO” YA ÖZGÜRLÜK NARALARINI DİNLİYOR.  
Ama  AKSAÇLILAR SESSİZ DEĞİL, SESSİZ DE KALMAYACAK. Her ne olursa olsun devletimize inanmaya, güvenmeye devam etmekle birlikte, neticesi çok geç ya da hiç alınmayacak dahi olsa, hukuksal olarak bu yapılarla mücadelemiz  sonuna kadar devam edecek.  
VE BU MEMLEKETİ SAHİPSİZ SANAN İTE, KÖPEĞE SON SÖZÜMÜZ, YA DEVLET BAŞA, YA KUZGUN LEŞE!!!

 

Yazarın Diğer Yazıları


15.1° / 12.9°

YAZARLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.